Duurzaam & Circulair

De noodzaak van de circulaire economie

In de duurzaam gebouwde omgeving komen veel aspecten samen. Het draait om techniek en beleving. Zet je daarnaast de mens centraal in het ontwerp, dan creëer je nog een extra dimensie. Want dan worden gezonde gebouwen het uitgangspunt, creëren we gebouwen die het milieu zo min mogelijk belasten én realiseren we een comfortabele omgeving voor de gebruikers. Zowel nu als in de toekomst.

DOA villa V 19

Een gezond gebouw geeft letterlijk en figuurlijk energie. Mensen voelen zich vitaler in een gezonde omgeving en deze gebouwen vragen weinig energie van gebruikers en installaties.

Lees er alles over in onze visie rondom duurzaamheid en circulariteit.

Download visiedocument

Circulariteit begint bij het stellen van de juiste vragen

Circulariteit is geen doel op zich, maar een middel om de CO2-uitstoot te verlagen en een duurzame samenleving te creëren. Die CO2-reductie is op verschillende niveaus te realiseren. Op productniveau, energieniveau, maar ook door anders te ontwerpen en zo meerwaarde te creëren voor gebruikers, de gebouwde omgeving en de planeet. Maar wat betekent circulariteit voor jou?

Vertel ons over jouw visie
Circ1

Circulariteit in alle fasen van het bouwproces

In alle processen van de ontwikkeling van de gebouwde omgeving draagt een gevelsysteem bij aan de circulaire economie.

EIKE_quote

We kunnen klimaatverandering niet meer voorkomen, maar het moet onze gezamenlijke taak zijn om de veranderingen te minimaliseren, zodat mens en milieu zich kunnen aanpassen aan klimaatverandering.

Dr. Eike Messow

Sustainability Manager | Sto

GreenteZuid Swifterbant (4)

De meest gestelde vragen over circulariteit

Circulariteit kan een ingewikkeld onderwerp zijn. De meest gestelde vragen over circulariteit hebben we beantwoord.

Krijg antwoord op de meest gestelde vragen

Een duurzame en mooie gevel om trots op te zijn

De circulaire economie is een gezamenlijke verantwoordelijkheid. Samen bouwen we aan een duurzaam gebouwde omgeving, met woningen en gebouwen waar we trots op zijn.

28134 (1)

Vertel over jouw circulaire uitdaging. Wij helpen je verder.

Door een leverancier in een vroeg stadium te betrekken wordt een circulaire uitvraag eenvoudiger en maken we samen keuzes. We denken graag met je mee.