AVN_Sto_Schiedam-Scye010_AVN7539_web
AVN_Sto_Tubasingel_Rijswijk_IMG_2273_web
IMG_2053_web
Mannourystraat (3)
RJEAN_Soendalaan_M7A0027_web
AVN_Sto_Schiedam-Scye010_AVN7539_web AVN_Sto_Tubasingel_Rijswijk_IMG_2273_web IMG_2053_web Mannourystraat (3) RJEAN_Soendalaan_M7A0027_web
Sto samen met

Aannemers

Of het nu gaat om renovatie of nieuwbouw, de gevel is een essentieel maar complex onderdeel van het totale project. 

Als aannemer wil je..

  • Duurzame concepten voor onder andere de gevel, aansluitend op circulaire ambities.
  • Economische, sociale en ecologische investeringen.
  • Voldoen aan strenge bouweisen, zoals BENG.
  • Uitvoerend werk passend krijgen binnen de projectscope en budget. 
  • Sneller bouwen en faalkosten minimaliseren.
Efficiënt en effectief bouwen

Op elkaar afgestemde gevelsystemen verkorten de bouwtijd voor voor zowel renovatie- als nieuwbouwprojecten. Door de kortere bouwtijden kunnen kosten worden gereduceerd. Door de afgestemde componenten hoef je als aannemer niet bij meerdere partijen in te komen. 

Een duurzaam en circulaire oplossing bieden

Circulair bouwen is een gezamenlijke opgave en vraagt om een andere manier van denken. Een gevelsysteem past binnen een circulair concept en beantwoordt de uitvraag van opdrachtgevers.

Een veilig en betrouwbaar systeem opleveren

Je wilt kwaliteit en zekerheid, ook voor de opdrachtgever. Kies daarom voor een gevelsysteem dat voldoet aan alle gestelde eisen. Op de gevelsystemen zijn diverse KOMO-attesten van toepassing. Niet alleen om de kwaliteit van de producten te waarborgen, maar ook om KOMO-gecertificeerde klanten een verzekerde garantie te kunnen bieden.

Toonaangevende projecten realiseren

Met een gevelsysteem kun je alle kanten op en ben je vrij in de vormgeving, detaillering en materiaalkeuze. Een complete transformatie van de gevel is mogelijk. Dankzij slanke en lichte bekleding zijn er minder arbeidsgangen nodig en draagt het bij aan een lichtere constructie.

Technische omschrijving nodig voor je bestek?

Gebruik onze bestekservice!

Ambities waarmaken

Opdrachtgevers, zoals woningcorporaties, hebben een leidende rol in de verduurzaming van Nederlandse woningen. Hun uitvragen hebben betrekking op het verbeteren van de functionaliteit en energieprestatie van de woningvoorraad. Dat vraagt om een nieuwe manier van bouwen: efficiënter, slimmer en duurzamer. Of het nu om een renovatie- of een nieuwbouwproject gaat.  

De moeilijkheden voor aannemers —zoals hogere isolatiewaarden, BENG 2021 en het tekort aan vaklieden — worden steeds groter. Door een partner in het proces te betrekken die vanaf het begin mee kan sparren, voorkom je onnodige problemen.

Is de gevel of het onderhoud ervan onderdeel van een project of uitvraag? Een gevel(isolatie)systeem bespaart tijd, budget én beantwoordt de duurzaamheidsambities van opdrachtgevers. 

Heb je een vraag? Onze projectmanagers staan voor je klaar.

Stel je vraag
Kunnen wij je helpen_Paulien

Paulien Beitschat

Projectmanager

Isoleren van een gevel

Vertel over jouw uitdaging. Wij helpen je verder.

Kom je een gevelsysteem tegen in het bestek? Of heb je andere vragen? Onze projectmanagers staan voor je klaar.