Een antwoord op de meer conventionele manieren van bouwen

Het belang van een gevelsysteem

Een gevelsysteem biedt esthetische waarde en zekerheid. Voor het budget, voor de opdrachtgever en voor de bewoner. Een gevelsysteem sluit namelijk aan op iedere wens of uitvraag. Wat kenmerkt een gevelsysteem? 

Huidekoperstraat, Amsterdam ©Joep Jacobs (6)

In vogelvlucht langs toonaangevende gebouwen, overal ter wereld.

Mooie en energiezuinige gebouwen waar je je prettig in voelt

Nederland staat vol woningen waar bouwer en bewoner enorm trots op zijn. Energiezuinig, mooi en voorzien van een duurzaam gevelsysteem. Maar de toepassing van gevelsystemen gaat veel verder. Wereldwijd kom je onze projecten tegen. 

Naar projecten

Als je aan de gevel denkt, denk dan in systemen.

Moderne gevelsystemen bieden een antwoord op de meer conventionele manieren van bouwen, zodat kwaliteit en snelheid binnen ieder budget gerealiseerd kunnen worden. Voor ieder programma van eisen is een passend gevelsysteem te specificeren.

Gevelsystemen zijn in alle toepassingen denkbaar. Als buitengevelisolatie systeem, als prefab gevelsysteem én als belucht gevelsysteem.

Genoeg mogelijkheden dus. Maar alleen met een zeer duidelijke en bepalende overeenkomst: alle systeemcomponenten zijn nauwkeurig op elkaar afgestemd en uitvoerig getest. De componenten samen bepalen de kracht van het systeem. Zo heeft een gevelsysteem bijvoorbeeld een spanningsverdelende mortelweefsellaag. Alleen dán is een gevelsysteem een betrouwbaar gevelsysteem.

Voorbeelden van projecten waar gevelsystemen zijn toegepast

Een gevelsysteem is in alle soorten en maten verkrijgbaar. Als buitengevelisolatie systeem. Als prefab gevelsysteem. En als belucht systeem. Voorzien van gevelstrips, sierpleister of andere materialen. Dat maakt de keuze niet gemakkelijker. Bekijk onze projecten om inspiratie op te doen.

Al vroeg in het bouwproces komt het gevelsysteem ter sprake.

En iedere schakel speelt daarbij een belangrijke rol. Lees meer over kansen en uitdagingen. 

shutterstock_1207028701

Vertel over jouw uitdaging. Wij helpen je verder.

Wat is jouw vraag? Onze specialisten kunnen je helpen met elke uitdaging.