PROJECTEN

Hofbadtoren, 's-Gravenhage

De verduurzaming van de appartementen in de Hofbadtoren in Den Haag is in volle vaart gebeurt. Inmiddels zijn de appartementen dit jaar opgeleverd. De 162 sociale- en duurzame huurwoningen zijn in bezit van Staedion, en zijn gebouwd met het concept van aannemer Dura Vermeer Bouw Rotterdam BV.

AVN_Sto_Den_Haag-Hofbadtoren_IMG_2767_web

Project: Hofbadtoren, 's-Gravenhage

Applicateur

WEBO

Opdrachtgever

Staedion

Foto's

Arjan van Nieuwkoop

Plan een afspraak

Details

Opleverdatum

2021

Opgave

Nieuwbouw

Aantal woningen

162

Uiterlijk

Minerale gevelstrips

Duurzaam ontwerp

De twee- en driekamerappartementen van 50 m2 tot 65 m2 zijn duurzaam en energiezuinig. Zij worden aangesloten op de stadsverwarming en zijn hierdoor ook nog eens gasloos. Overigens komen er ook zonnepanelen, zowel op het dak als op de zijgevel van het gebouw. Ook heeft het gebouw een lagere EPC dan wettelijk voorgeschreven.

AVN_Sto_Den_Haag-Hofbadtoren_AVN7236_web
AVN_Sto_Den_Haag-Hofbadtoren_AVN7237_web
AVN_Sto_Den_Haag-Hofbadtoren_AVN7246_web
AVN_Sto_Den_Haag-Hofbadtoren_AVN7243_web
AVN_Sto_Den_Haag-Hofbadtoren_AVN7236_web AVN_Sto_Den_Haag-Hofbadtoren_AVN7237_web AVN_Sto_Den_Haag-Hofbadtoren_AVN7246_web AVN_Sto_Den_Haag-Hofbadtoren_AVN7243_web
Hofbadtoren, 's-Gravenhage

De Hofbadtoren in 's-Gravenhage is gebouwd met een slim gevelsysteem van Sto op zowel prefab gevelelementen als op traditionele gevelisolatie.

 

De oplossingen voor Hofbadtoren

De Hofbadtoren in 's-Gravenhage is gebouwd met een slim gevelsysteem van Sto op zowel prefab gevelelementen als op traditionele gevelisolatie.

Neem contact met ons op!

Hi! Wil je meer weten over dit project?

We zijn trots op onze projecten. En we vertellen je er graag alles over!