AVN_Sto_Den_Haag-Hofbadtoren_AVN7237_web
KN8
Reykjavik (10)
tilleman_20170828-0136
AVN_Sto_Driebergen-Eyckendael_IMG_2741_web
NDDI_DSC1639 (Custom)
AVN_Sto_Den_Haag-Hofbadtoren_AVN7237_web KN8 Reykjavik (10) tilleman_20170828-0136 AVN_Sto_Driebergen-Eyckendael_IMG_2741_web NDDI_DSC1639 (Custom)
Oplossingen voor

Nieuwbouw

Samen staan we voor grote uitdagingen:  woningtekort, Nederland energieneutraal maken en circulair ontwerpen. Alle gebouwen die we nu bouwen, moeten voorbereid zijn op een duurzame toekomst.

Nieuwe gebouwen met een gevelsysteem

  • De nieuwe eisen (BENG óf ambitieuzer) vragen om innovatieve oplossingen. Een systeem dat bijdraagt aan de energieprestaties én het gebouw kleur en vorm geeft.
  • Slimmer omgaan met grondstoffen door een slanke opbouw en weinig constructieve materialen.
  • Oneindige variaties in het uiterlijk: passend in de bestaande omgeving of een statement maken - de vormgevingsmogelijkheden zijn eindeloos.
  • Vandaag bouwen aan een energieneutrale toekomst door energie te besparen en CO2 te reduceren.
  • Schaalbare oplossingen door geïndustrialiseerde mogelijkheden.

 

Nieuwe manier van bouwen

Op de traditionele wijze gebouwen realiseren is niet meer zo duurzaam: het kan slimmer, efficiënter en betaalbaarder. De gevel kan ook nog een flinke bijdrage hebben in de duurzaamheidsprestaties van een gebouw. Door met een gevelsysteem te bouwen bespaar je op arbeid, bouwtijd en kosten. 

Gevels vormgeven met elk uiterlijk

Een gevelsysteem biedt optimale vrijheid in het ontwerp van het nieuwe gebouw. De variëteit aan materialen is eindeloos. De keuze is afhankelijk van de gewenste uitstraling. Voor elk budget is er een ruime keuze aan materialen beschikbaar - van stucwerk tot steenstrip en van glas tot natuursteen.

Voldoen aan circulaire ambities

Gezamenlijk moeten we voorkomen dat de wereld uitgeput raakt en er geen grondstoffen meer beschikbaar zijn. Daarom moeten we nu al slim omgaan met bestaande bronnen. Bouwers, opdrachtgevers en leveranciers moeten samenwerken om invulling te geven aan circulariteit. Een gevelsysteem kan bijdragen aan de circulariteit van gebouw, bijvoorbeeld door losmaakbare componenten en biobased materialen. 

Alle componenten op elkaar afgestemd

Er komt al veel kijken bij het inkoopproces van nieuw te bouwen gebouwen. Een gevelsysteem is op elkaar afgestemd, met alle materialen van één leverancier. Zo ben je zeker van een langdurige kwaliteit, goede verwerking en optimale garantie.

shutterstock_1207028701

Vertel over jouw nieuwbouwplannen. Wij helpen je verder.

Heb jij nieuwbouwplannen of ben je betrokken bij een nieuwbouwproject en wil je hulp? Vul jouw uitdaging in en we helpen je graag!