Over ons

Al meer dan 40 jaar Nederland mooier en duurzamer maken

Door moderne gevelsystemen met ultieme vormgevingsvrijheid maken we Nederland klaar voor een energiezuinige toekomst.

Sint_Maartenskliniek_Nijmegen_EGM-Architecten_©Ronald_tilleman_20191002-0037 small

Als internationale fabrikant ontwerpen en produceren we innovatieve gevelsystemen met oog op mens en milieu.

Het assortiment aan materialen en systemen vormt de basis voor het verbeteren van de energie-efficiëntie van gebouwen. Door de samenwerking met de hele bouwkolom kan je  vertrouwen op de kwaliteit en prestaties van de producten, ondersteund door wereldwijde expertise en op maat gemaakte diensten om uitstekende resultaten te leveren voor projecten van elke omvang.

Leer ons kennen

Bouwen met Sto betekent bewust bouwen.

Ontdek hoe een gevelsysteem bijdraagt

In Zuid-Duitsland opende Fritz Stotmeister halverwege vorige eeuw zijn fabriek in kalk- en sierpleister. Nu, ruim 50 jaar later, is Sto wereldwijd marktleider in gevelisolatie. In 38 landen, met 50 dochterondernemingen en met bijna 6000 medewerkers. 

In Nederland is Sto Isoned gevestigd in het midden van het land, in Tiel. Daar is ook onze oorsprong te vinden: in 1970 startte Jan van Wijk ISPO, later Isoned. In 2002 fuseerden Sto en ISPO met de naamswijziging van de Nederlandse dochtermaatschappij in Sto Isoned bv. 

Ruim 40 enthousiaste collega's werken nauw samen met voorschrijvers, opdrachtgevers en bouwers. Dit doen we vanuit Tiel. Omdat we actief zijn in het hele land, zijn er per regio vaste aanspreekpunten (project- en accountmanagers) aangesteld voor onze klanten, waarmee we hen persoonlijke service kunnen bieden. 

Evabloem_Boque_Rob-de-Jong_Sto-007_pasfoto

Een nieuwe gevel die aan de energetische eisen voldoet is een uitgelezen kans om Nederland kleur te laten bekennen.

Om recht te doen aan de bewoners.

Én om het straatbeeld een afspiegeling te laten zijn van onze maatschappij.

Rob J. de Jong

Managing Director | Sto Isoned

Maak kennis met het team van Sto.

Met meer dan 40 gevelspecialisten staat het team van Sto voor jou klaar.

Directie

Rob de Jong
Rob de Jong

Managing director

Rob is managing director van Sto sinds 2011. Zijn ambitie is om Nederland mooier én energiezuiniger te maken, en doet dat samen met een team van meer dan 40 mensen in heel Nederland.

Connect on LinkedIn
Jamila van Zijl
Jamila van Zijl

Management Assistent

De enthousiaste Jamila is de spin in het web voor de directie van Sto. Daarnaast draagt zij zorg voor diverse activiteiten, voor zowel binnen als buiten het bedrijf.

Sales

Peter Tuinier
Peter Tuinier

Salesmanager

Peter Tuinier is salesmanager bij Sto. Samen met de projectmanagers en accountmanagers van Sto zorgt hij dat alle klanten worden geholpen met hun energetische of esthetische vraagstuk.

Connect on LinkedIn
Michel Vastenhoud
Michel Vastenhoud

Projectmanager

Michel is projectmanager voor projecten in heel Nederland. Door met name zijn ervaring met de utiliteitsbouw kan hij projectontwikkelaars, investeerders, aannemers en architecten verbinden.

Connect on LinkedIn
Norbert Duijvelshoff
Norbert Duijvelshoff

Projectmanager Noord-Oost

Met de kennis van de Passiefhuis technologie en door die kennis te delen met andere partners in de bouw, kan Norbert de doelstellingen voor CO2-uitstoot een flinke duw in de rug geven en écht het verschil maken.

Connect on LinkedIn
Hubert-Jan Busch
Hubert-Jan Busch

Projectmanager Zuid

Hubert-Jan verduurzaamt met name het zuiden van Nederland. Door kennis van de gevel, maar ook van installaties, kan hij jou helpen met de volgende stap in de energietransitie. No regret of gelijk een passiefhuis.

Connect on LinkedIn
Niels Kempen
Niels Kempen

Projectmanager Zuid-West

Niels werkt met name in regio zuidwest Nederland, waar hij opdrachtgevers, architecten en bouwers helpt om woningen te verduurzamen. Zowel nieuwbouw, renovatie en transformatie. 

Connect on LinkedIn
Paulien Beitschat
Paulien Beitschat

Projectmanager Noord-West

Paulien heeft veel ervaring met projecten voorzien van gevelisolatie. Zij helpt de opdrachtgever, architect en aannemer in het noordwesten van Nederland om flink te verduurzamen.

Connect on LinkedIn
Bert de Gier
Bert de Gier

Projectmanager Noord-West / Midden

Bert zit al jaren in het vak en heeft een enorm netwerk. Bert werkt samen met alle partijen in de bouwketen om zijn regio duurzaam én mooi  te maken, in zowel nieuwbouw, renovatie en transformatie.

Connect on LinkedIn
Roy Dul
Roy Dul

Senior Accountmanager Zuid-West

Samen met zijn klanten realiseert Roy in het westen en zuiden van Nederland mooie, energetische gebouwen. Van villa tot bedrijfspand, van woningen tot appartementen - Nederland wordt mooier.

Connect on LinkedIn
Anne Smit
Anne Smit

Senior Accountmanager Noord-Oost

Anne heeft een rijk verleden in de wereld van gevelisolatie. Anne draagt zorg voor stukadoors en afbouwbedrijven in het oosten en noorden van Nederland.

Connect on LinkedIn
Roy Heijnen
Roy Heijnen

Accountmanager Noord-West

De goedlachse Roy staat klaar voor alle klanten in de regio Noord-West. Roy zorgt samen met zijn klanten voor bijzondere gebouwen - van woonhuis tot kantoorpand en van school tot woontoren.

Connect on LinkedIn
Max van Doesburg
Max van Doesburg

Accountmanager Zuid-Oost

De jongste van het team realiseert samen met klanten uit het zuiden van het land duurzame projecten. Van kleine renovaties tot grootschalige nieuwbouwprojecten.

Connect on LinkedIn
Remco Gertsen
Remco Gertsen

Business Developer

Remco zoekt altijd naar nieuwe kansen in de markt. Samen met verschillende bedrijven in binnen- en buitenland innoveert en pioneert hij om nieuwe en duurzame toepassingen voor de gevel te realiseren.

Connect on LinkedIn
Rgier
Rogier van de Weerd

Accountmanager Prefab

Rogier werkt samen met industriële bouwers. Van hout tot staal tot sandwichpanelen - Rogier helpt deze klanten en hun opdrachtgevers met oplossingen voor prefab.

Connect on LinkedIn

Customer Service

Ronald Kolkman
Ronald Kolkman

Teamleider Customer Service

Ronald is verantwoordelijk voor de afdeling Customer Service. Met dit team zorgt hij voor binnenkomende vragen van bedrijven in de bouw, en ondersteunen zij de buitendienst.

Connect on LinkedIn
Andrea Nijhof
Andrea Nijhof

Customer Service

Andrea helpt klanten met hun vragen vanaf de binnendienst. Ook ondersteunt zij de salesafdeling en klanten met samples, documentatie en andere vragen.

Connect on LinkedIn
Ferry Donker
Ferry Donker

Customer Service

Ferry is werkzaam op Customer Service. Voor hem staat de klant centraal en probeert klanten zo goed mogelijk op weg te helpen met hun vragen.

Connect on LinkedIn
Gabby Bevers
Gabby Bevers

Senior Customer Service

Gabby is gedreven en helpt vol passie klanten en haar salescollega's met verschillende vragen. Gabby onderscheidt zich door haar persoonlijke benadering en het meedenken met de klant.

Connect on LinkedIn

Marketing

Jan Hoks
Jan Hoks

Technisch productmanager

Jan werkt al geruime tijd bij Sto. Dankzij zijn flinke kennis op het gebied van gevelisolatie, gevelbekleding, verf en pleisters, en de kennis van de markt is hij de brug tussen techniek en marketing.

Connect on LinkedIn
Marthijn Reekers
Marthijn Reekers

Commercieel Productmanager

Marthijn heeft ervaring als architect en kent de markt enorm goed. Hij is onderdeel van StoDesign en is daarnaast ook Manager Duurzaamheid, en draagt zorg voor duurzame initiatieven vanuit Sto in Nederland.

Connect on LinkedIn
Judith van Driel
Judith van Driel

Marketeer

Judith is marketeer bij Sto Isoned. Zij zorgt voor de uitingen op social media, schrijft interessante content voor verschillende doelgroepen en organiseert beurzen en evenementen.

Connect on LinkedIn

Techniek

Erik Groendijk
Erik Groendijk

Technisch Manager

Erik is al sinds jaar en dag betrokken bij het bedrijf en heeft enorm veel ervaring. Als technisch manager is Erik verantwoordelijk voor alle technische aspecten van de producten van Sto.

Connect on LinkedIn
Martijn Teunissen
Martijn Teunissen

Senior Technisch Specialist

Martijn heeft veel ervaring de markt en weet als geen ander alles over gevels, akoestiek en andere producten uit het assortiment van Sto. Martijn helpt klanten en opdrachtgevers met technische vraagstukken.

Connect on LinkedIn
Toon Lips
Toon Lips

Technisch Specialist

Toon helpt klanten met technische vraagstukken. Dankzij zijn uitgebreide kennis weet Toon alles over de technische details en helpt hij een project op de juiste manier ontwerpen.

Connect on LinkedIn
Hans Knip
Hans Knip

Technisch Adviseur / Demonstrateur

Hans weet hoe het is om op de steiger te staan. Met zijn jarenlange ervaring begeleidt Hans stukadoors en afbouwbedrijven op het werk, of in de scholingsruimte op het kantoor in Tiel.

Connect on LinkedIn
Jan Jetten
Jan Jetten

Technisch Adviseur / Demonstrateur

Jan komt uit de stukadoorswereld en weet waar hij het over heeft. Met veel humor en enthousiasme helpt hij klanten met de verwerking van producten op de bouwplaats of in de scholingsruimte in Tiel.

Connect on LinkedIn
Rudy Jansen
Rudy Jansen

Teamleader TSC en StoDesign Studio NL

Rudy is verantwoordelijk voor de afdeling Technical Service Support. Daarnaast is Rudy architect en werkt hij voor opdrachtgevers en klanten kleur- en materiaalvoorstellen uit namens StoDesign.

Connect on LinkedIn
Lieke Hendriks
Lieke van der Schans -Hendriks

Technical Service Center

Lieke heeft veel ervaring in de bouw en is onderdeel van het Technical Service Center. Lieke helpt met bijzondere en uitdagende detailleringen om zo tot de juiste oplossing te komen voor elk project.

Connect on LinkedIn

Operations

Erik Pluim
Erik Pluim

Operations Manager

Erik is verantwoordelijk voor alle operationele zaken binnen Sto. Erik slaat de brug tussen customer service, logistiek en de orderintake.

Connect on LinkedIn

Logistiek

Ron hermse
Ron Hermse

Purchasing & Logistics Manager

Ron werkt al meer dan 40 jaar bij het bedrijf en weet enorm veel van Sto en haar geschiedenis. Ron is verantwoordelijk voor de inkoop en het logistieke proces bij Sto.

Connect on LinkedIn
Thomas van Overbeek
Thomas van Overbeek

Supply Chain Coördinator

Thomas is een jonge en enthousiaste supply chain coördinator. Hij zorgt ervoor dat de planning van de klanten wordt gehaald door zijn persoonlijke benadering met de klant.

Connect on LinkedIn
Dennis van Berkum
Dennis van Berkum

Supply Chain Coördinator

Dennis brengt veel logistieke ervaring met zich mee. Hij zorgt samen met het team voor een goede planning - de garantie voor een succesvolle start van elk project.

Connect on LinkedIn
Maarten van Lent
Maarten van Lent

Tinter

Maarten weet alles van kleuren en pigmenten. Met veel plezier en enthousiasme werkt Maarten op ambachtelijke manier aan het kleuren van een aantal producten en springt hij bij op de logistieke afdeling als dat nodig is.

Connect on LinkedIn
Peter de Jong
Peter de Jong

Warehouse operator

Peter weet wel raad met inkomende en uitgaande goederen, het magazijn en hij ziet klanten op ons kantoor in Tiel, waar klanten ook bestellingen kunnen afhalen tijdens werkdagen.

Finance

Kees van Dreumel
Kees van Dreumel

Finance & Operations Manager

Kees is al vele jaren een bekend gezicht. Kees is verantwoordelijk voor de financiën van Sto. Met veel inzicht en kennis van het bedrijf stuurt hij alle operationele afdelingen aan.

Connect on LinkedIn
Willy Vink
Willy Vink

Kredietbeheerder

Willy is verantwoordelijk voor het debiteurenbeheer van Sto. Zij is het aanspreekpunt als het gaat om facturen en betalingen.

Connect on LinkedIn
Rico van der Maas
Rico van der Maas

Administrateur

Rico is van alle markten thuis. Naast zijn administratieve werkzaamheden is Rico ook thuis in HR en zorgt hij voor IT-oplossingen binnen het bedrijf.

Connect on LinkedIn
Neem contact met ons op!

Hi! Wil je meer weten over dit project?

We zijn trots op onze projecten. En we vertellen je er graag alles over!