StoDesign muster
Sto als designpartner

StoDesign

Laat je inspireren door de materiaal- en kleurprofessionals van Sto.

De diensten van StoDesign

  • Creëren of aanscherpen van gevelimpressies
  • Zoeken naar de juiste of alternatieve materialisatiekeuzes
  • Ontwikkelen van technische detailoplossingen
  • Advies geven over kleuren, vormen en structuren

“Samen met architecten, woningcorporaties en opdrachtgevers maken we Nederland mooier én duurzamer.”

Rudy Jansen

StoDesign Nederland

StoDesign
2D-impressies

Een tweedimensionale gevelimpressie met de exacte kleurstelling geeft in een vroege fase een globale weergave van het ontwerp.

StoDesign2
3D-impressies

Om meer diepgang in een impressie te creëren, is een driedimensionale tekening een goede tool om meer beeld te krijgen bij de gekozen materialen.

StoDesign3
Fotografische impressie

Een realistische impressie van het eindresultaat wanneer het gebouw in haar ware omgeving wordt weergegeven met de gekozen materialen.

StoDesign4
Materialisatie

Het assortiment gevelbekledingen is erg ruim bij Sto. Het kan daarom moeilijk zijn een keuze te maken bij het beeld dat u voor zich ziet. StoDesign helpt bij de vertaling van het idee naar de materialisatie, bijvoorbeeld in de showroom.

StoDesign5
Kleurkeuze

De experts van StoDesign weten alles van kleuren en combinaties. StoDesign brengt ook haar eigen kleurwaaier uit: Architectural Colours. Zij helpen u een gebouw letterijk kleur te geven.

Gebouwen mooier maken doen we samen

StoDesign kent haar oorsprong in Duitsland, maar is tegenwoordig actief over de hele wereld. In 13 landen zijn 18 designstudio's gevestigd, waarbij meer dan 40 collega's, samen met architecten en opdrachtgever, kunnen voorzien van de benodigde schetsen, tekeningen, materialisaties en impressies. Met de know-how van dit internationale netwerk wordt continu gewerkt aan nieuwe kleurmogelijkheden, producten en elementen om de gevel uniek te maken.

In Nederland is StoDesign ook actief. Het designteam helpt mee met impressies, kleurkeuzes en materialisaties. Als woningcorporatie, architect, opdrachtgever of bouwer is het mogelijk om gebruik te maken van de diensten van StoDesign.

Je mag Rudy alles vragen. Hij helpt je graag.

Plan een adviesgesprek
Meet people4

Rudy Jansen

StoDesign Nederland

12826

Oneindige kleurkeuze in handbereik

De kleurcollectie Architectural Colours omvat een palet tijdloze, duurzame en materiaalverwante kleuren voor de buitenkant van gebouwen. Daardoor is de collectie de ideale adviestool voor de meest uiteenlopende gevelontwerpen.

Ontdek alle 300 kleuren, gewoon bij u op kantoor of thuis.

Neem contact met ons op!

Hi! Wil je meer weten over dit project?

We zijn trots op onze projecten. En we vertellen je er graag alles over!