PROJECTEN

Moderne villa, Gemeente Meierijstad

Een droom om naar te kijken, maar toch echt waar. Een prachtige rietgedekte villa werd door Stukadoorsbedrijf De Groot uit Erp voorzien van een prachtige schil. Wie goed kijkt ziet naast haar indrukwekkende uitstraling ook bijzonder landelijke details.

exclusieve-villa-de-rijt-gevelisolatie-stucwerk-de-groot-exterieur-9-800x533@2x

Project: Moderne villa, Gemeente Meierijstad

Plan een afspraak

Details

Opleverdatum

2021

Opgave

Nieuwbouw

Uiterlijk

Sierpleister

Licht en aansluiting

In de rieten kap van de woning is een brede lichtstraat aangebracht boven de entree van de woning, die doorloopt in de ruimten ernaast. Daarmee wordt de voorzijde één geheel, maar heeft binnen het daglicht op meerdere plekken een toegevoegde waarde. Daarnaast zijn op alle zijden van de woning flinke raampartijen te vinden. Soms zonder kozijn voor een infinity-look en soms met zwarte metalen kozijnen om juist de moderne accenten te benadrukken.

exclusieve-villa-de-rijt-gevelisolatie-stucwerk-de-groot-exterieur-13-800x533@2x
exclusieve-villa-de-rijt-gevelisolatie-stucwerk-de-groot-exterieur-8-800x533@2x
exclusieve-villa-de-rijt-gevelisolatie-stucwerk-de-groot-exterieur-11-800x533@2x
exclusieve-villa-de-rijt-gevelisolatie-stucwerk-de-groot-drone-3-800x533@2x
exclusieve-villa-de-rijt-gevelisolatie-stucwerk-de-groot-exterieur-13-800x533@2x exclusieve-villa-de-rijt-gevelisolatie-stucwerk-de-groot-exterieur-8-800x533@2x exclusieve-villa-de-rijt-gevelisolatie-stucwerk-de-groot-exterieur-11-800x533@2x exclusieve-villa-de-rijt-gevelisolatie-stucwerk-de-groot-drone-3-800x533@2x
Moderne villa, Gemeente Meierijstad

De moderne villa uit gemeente Meierijstad is gebouwd met een slim gevelsysteem van Sto.

Prachtige omgeving

Naast heerlijk vertoeven in de ruime tuin van de woning, is de omliggende omgeving een fantastische uitvalsbasis. Meierijstad vormt de poort naar Het Groene Woud, en is een veilige haven voor zowel de Dommel als de Aa en laat zich ook wel kenmerken als parel in het peppellandschap. Dankzij de brede flora en fauna ontdek je het populierenlandschap of herleef je de geschiedenis van De Vlagheide. De landelijke sferen zijn ook terug te zien in het ontwerp van de villa, mede dankzij de puntige daken, het robuuste natuursteen en het gebruik van veel hout in en rondom de woning.

De oplossingen voor moderne villa

De moderne villa uit gemeente Meierijstad is gebouwd met een slim gevelsysteem van Sto.

Neem contact met ons op!

Hi! Wil je meer weten over dit project?

We zijn trots op onze projecten. En we vertellen je er graag alles over!