PROJECTEN

Op de Wal, Enschede

Soms voldoet een gevel aan de energetische eisen, maar past hij niet in het straatbeeld. In de binnenstad van Enschede gaf woningcorporatie Domijn de gevel van het complex Op de wal daarom een facelift. Bewust is er gekozen om ‘per woning’ de ‘stenen’ iets te laten verspringen.

Op de Wal (8)

Project: Op de wal, Enschede

Foto's

NDDI

Plan een afspraak

Details

Opleverdatum

2017

Opgave

Renovatie

Uiterlijk

Minerale gevelstrips

Op de Wal (5)
Op de Wal (4)
Op de Wal (3)
Op de Wal (6)
Op de Wal (1)
Op de Wal (2)
Op de Wal (5) Op de Wal (4) Op de Wal (3) Op de Wal (6) Op de Wal (1) Op de Wal (2)
Op de wal, Enschede

Op de Wal in Enschede is gerenoveerd met een slim gevelsysteem van Sto.

Opleven cover

Opleven

Meer sociale renovaties zien? In Opleven tonen wij u projecten waar bewoners weer trots zijn op hun woning en omgeving. Én we praten met professionals over de kansen voor woningbouwcorporaties om waarde toe te voegen aan hun vastgoed.

Download het magazine Opleven.

De oplossingen voor Domijn

In de projecten van Domijn werden minerale gevelstrips toegepast op gevelisolatie. Lees meer. 

Neem contact met ons op!

Hi! Wil je meer weten over dit project?

We zijn trots op onze projecten. En we vertellen je er graag alles over!