PROJECTEN

Ottertjes, Kapelle

In woonplaats Kapelle zijn er 10 huurwoningen gerealiseerd aan de Ottertjes. De huurwoningen zijn levensloopbestending en speels van architectuur gemaakt. In opdracht van Bouwbedrijf Rijk zijn de HSB gevelelementen afgewerkt met minerale gevelstrips.

Ottertjes_Kapelle_1 (Custom)

Project: Ottertjes, Kapelle

Plan een afspraak

Details

Opleverdatum

2019

Opgave

Nieuwbouw

Aantal woningen

10

Uiterlijk

Minerale gevelstrips

Ottertjes_Kapelle_10 (Custom)
Ottertjes_Kapelle_4 (Custom)
Ottertjes_Kapelle_9 (Custom)
Ottertjes_Kapelle_2 (Custom)
Ottertjes_Kapelle_8 (Custom)
Ottertjes_Kapelle_10 (Custom) Ottertjes_Kapelle_4 (Custom) Ottertjes_Kapelle_9 (Custom) Ottertjes_Kapelle_2 (Custom) Ottertjes_Kapelle_8 (Custom)
Kapelle, Ottertjes

De Ottertjes in Kapelle zijn gebouwd met een slim gevelsysteem van Sto op zowel prefab gevelelementen als op traditionele gevelisolatie.

Prefab

Als je voor prefab gevels kiest, dan kies je voor een toekomst bestendige totaaloplossing. Hiermee heb je dan ook garantie op hoogwaardige kwaliteit, snelle bouwtijden en weinig overlast voor de omgeving. Je hebt nog veel meer voordelen met prefab gevels waaronder; je hebt de mogelijkheid om licht te bouwen, hoge isolatiewaardes en je hebt vrijheid in je ontwerp door een ruim assortiment gevelbekleding en robotisering. De mogelijkheid is groot als je kiest voor kant-en-klare gevelelementen, je maakt het dan mogelijk om te bouwen met garantie op constante kwaliteit door geconditioneerde omstandigheden, met een zeer korte bouwtijd en toepasbaar is op hoogbouw of laagbouw, renovatie of nieuwbouw. Zoals eerder al gezegd vorm je met prefab gevels een totaaloplossing, hierbij zijn alle gevelelementen bouwtechnisch en bouwfysisch op elkaar afgestemd. Ook dragen prefab gevels bij aan de duurzaamheidsopgave van 2050. Omdat de elementen goed geïsoleerd zijn wordt de warmtevraag van gebouwen vaak teruggedrongen en daalt de CO2-uitstoot flink.

De oplossingen voor Ottertjes

De Ottertjes in Kapelle zijn gebouwd met een slim gevelsysteem van Sto op zowel prefab gevelelementen als op traditionele gevelisolatie.

Neem contact met ons op!

Hi! Wil je meer weten over dit project?

We zijn trots op onze projecten. En we vertellen je er graag alles over!