PROJECTEN

Weteringwoningen, Mierlo

Luchen is een woongebied aan de rand van het Brabantse dorp Mierlo. Dorpse uitstraling, natuur, landschap en water spelen hier een prominente rol. De ruimte rondom het stroompje de Wetering, dat centraal in het nieuwe woongebied is gelegen, geeft volop ruimte aan bewoners om te verblijven en voor kinderen om te spelen.

EnEn_woningen_Luchen_BASE_04_s

Project: Weteringwoningen, Mierlo

Foto's

Bas Gijselhart

Plan een afspraak

Details

Opleverdatum

2018

Opgave

Nieuwbouw

Aantal woningen

15

Uiterlijk

Gladpleister, Sierpleister

Nieuwbouw

Aan de rand van dit groenblauwe gebied bevinden zich groepjes vrijstaande woningen met een terras en uitzicht op “de Wetering. Deze Weteringwoningen hebben een bijzondere architectuur met veel aandacht voor duurzaamheid en exclusieve uitstraling.

De oriëntatie van de verschillende woningen is zodanig opgezet dat optimaal gebruik wordt gemaakt van de zon. Door een slimme plaatsing van de gevelopeningen ontstaan woningen met veel licht en uitzicht, die toch veel privacy bieden.

In het ontwerp is gekozen voor een stoere uitstraling die doet denken aan het agrarische verleden. De materialisering is verfijnd met hoogwaardige materialen en uitgekiende details. Een woning die thuis hoort op de mooiste plek van Luchen.

EnEn_woningen_Luchen_BASE_01_s
EnEn_woningen_Luchen_BASE_02_s
EnEn_woningen_Luchen_BASE_03_s
EnEn_woningen_Luchen_BASE_05_s
EnEn_woningen_Luchen_BASE_01_s EnEn_woningen_Luchen_BASE_02_s EnEn_woningen_Luchen_BASE_03_s EnEn_woningen_Luchen_BASE_05_s
Weteringwoningen, Mierlo

De Weteringwoningen in Mierlo zijn gebouwd met een slim gevelsysteem van Sto.

De oplossingen voor Weteringwoningen

De Weteringwoningen in Mierlo zijn gebouwd met een slim gevelsysteem van Sto.

Neem contact met ons op!

Hi! Wil je meer weten over dit project?

We zijn trots op onze projecten. En we vertellen je er graag alles over!