Bestel eenvoudig en snel jouw minerale gevelstrip sample.

Het kan zoveel slimmer in Nederland. Bouw jij mee? We voorzien je graag van een minerale gevelstrips sample.

Goed om te weten over minerale gevelstrips: 

  • Gecertificeerd en gegarandeerd, altijd als onderdeel van gevelsysteem
  • Licht van gewicht 
  • Grote ontwerp vrijheid en individueel design
  • Passend in circulaire ambitie door lage CO2 footprint
  • Onderhoudsvriendelijk en lange levensduur

Laat je gegevens achter en we zullen op korte termijn contact met je opnemen om je aanvraag met je af te stemmen. Zo weten we zeker dat we je de juiste sample toesturen. Mocht je bijzondere verzoeken hebben, dan kun je dat onderaan het formulier aangeven.

Helaas kunnen we geen samples rechtstreeks aan particulieren leveren. De samples worden handmatig vervaardigd en worden door ons verstrekt aan professionals in de bouw- en vastgoedsector ter ondersteuning van onze projectmatige advisering. Neem contact op met je aannemer, architect of applicateur om monsters aan te vragen.

Samples van onze custom-made producten worden handmatig vervaardigd op verzoek en kunnen dus niet direct uit voorraad worden geleverd.

Disclaimer: de minimale projectgrootte voor het bestellen van een monsterbord voor minerale gevelstrips is 200m2. Dit betekent niet meteen dat dit dan ook altijd direct bemonsterd wordt. 

 

Producten4

Aanvraag

Ja, ik ontvang graag een sample.

We doen er alles aan om uw privacy te beschermen en te respecteren. We willen van tijd tot tijd contact met u opnemen over onze producten en diensten, als u daarmee instemt. Om u de gevraagde inhoud te kunnen leveren, moeten we uw persoonlijke gegevens opslaan en verwerken.