Meer weten over het toepassen van een gevelsysteem?

Als architect heb je de verantwoordelijkheid. Niet alleen voor het ontwerp en het uiteindelijke resultaat, maar ook voor de keuzes die je maakt op het gebied van materialisatie en duurzaamheid. Met de juiste partijen hoeft het niet ingewikkeld te zijn. Wij helpen je graag verder!

Stel je vraag

Wat kun je van ons verwachten? 

Grootschalige renovatie; maatschappelijke herbestemming; het ontwerpen van moderne villa's; geïndustrialiseerde woningbouw óf utiliteitsgebouwen: elk project begint met het vinden van de juiste experts en toeleveranciers.

We adviseren en bemonsteren in de ontwerpfase
In de schetsfase breng je diverse zaken samen. Van technische mogelijkheden passend binnen het programma van eisen tot materialisatie. Het is belangrijk om vanaf aanvang van het proces over de gevelopbouw na te denken. Onze projectadviseurs werken nauw samen met architecten en voorzien je graag van productadvies, detaillering, technische informatie, bestekteksten en werkomschrijvingen. Om uiteindelijk tot materialisatie te komen, zijn onze samples essentieel.

We werken met gecertificeerde applicateurs 
Het professioneel aanbrengen van buitengevelisolatie vraagt om speciale expertise van aannemers, VGO- of stucadoorsbedrijven. Ons uitgebreide netwerk bestaat uit gespecialiseerde en gecertificeerde partijen. We brengen jullie graag met elkaar in contact. 

We begeleiden tijdens de uitvoering
Als de bouw- of isolatiewerkzaamheden zijn gestart, dan begeleiden onze technisch adviseurs de professionals tijdens hun werkzaamheden. Nauw toezicht op de werkzaamheden zorgt ervoor dat verzekerde garantie mag worden afgegeven. 

Contact

Stel hiernaast je vraag. We proberen je binnen een werkdag van een antwoord te voorzien.

Heb je vragen? We beantwoorden ze graag.

We doen er alles aan om uw privacy te beschermen en te respecteren. We willen van tijd tot tijd contact met u opnemen over onze producten en diensten, als u daarmee instemt. Om u de gevraagde inhoud te kunnen leveren, moeten we uw persoonlijke gegevens opslaan en verwerken.