Wil je persoonlijk en deskundig advies over het isoleren van jouw woning?

Eerlijk is eerlijk: er komt behoorlijk wat bij kijken wanneer je de buitengevel van je woning gaat isoleren. Met de juiste partijen hoeft het niet ingewikkeld te zijn. Wij helpen je graag verder!

Stel je vraag

Wat kun je van ons verwachten bij het isoleren van je woning? 

Of het gaat om het isoleren van een bestaande woning of om het realiseren van een nieuwbouw woning: elk project begint met het vinden van de juiste experts. Van architect tot aannemer. Van leverancier tot applicateur. 

We adviseren en bemonsteren in de ontwerpfase
Als opdrachtgever bepaal je je programma van eisen, waarop een architect het schetsontwerp zal maken. Al in deze fase van het proces is het belangrijk om over de gevelopbouw na te denken. Sto werkt nauw samen met architecten en stelt bijvoorbeeld productadvies, detaillering en samples beschikbaar. Ben je een woningeigenaar en wil je graag een materiaalsample ontvangen? Vraag dit dan aan via jouw architect of aannemer. 

We brengen je in contact met gespecialiseerde professionals 
Wanneer het definitieve ontwerp bekend is en de keuze voor gevelisolatie gemaakt is, is het belangrijk om de juiste uitvoerende partij te selecteren. Het professioneel aanbrengen van buitengevelisolatie vraagt namelijk om speciale expertise van stucadoorsbedrijven. Onze gevelsystemen worden uitsluitend aangebracht door Sto professionals. Wij brengen je graag in contact met een gespecialiseerde professional bij jou in de buurt. 

We begeleiden tijdens de uitvoering
Als de bouw- of isolatiewerkzaamheden zijn gestart, dan wil je zeker weten dat gebeurt wat eerder met architect of aannemer afgesproken is. Onze technisch adviseurs begeleiden de professionals wanneer nodig tijdens de werkzaamheden aan de woning. 

Contact

Stel hiernaast je vraag. We proberen je binnen een werkdag van een antwoord te voorzien.

Heb je vragen? We beantwoorden ze graag.