PROJECTEN

Toren F San Francisco, Almere

In nieuwbouwwijk DUIN is er een mooie woontoren bijgekomen. Deze toren staat in de duinen van Almere, met een uitzicht op het IJmeer. De toren is vernoemd naar San Francisco en heeft een rustgevende uitstraling. De bedoeling was de nieuwe bewoners van deze toren een non-stop vakantiegevoel te geven. En niks is minder waar want wanneer je het gebouw wilt verlaten, daar stap je bijna gelijk het strand op.

AVN_Sto_Almere-Toren F San Francisco_AVN0163_web

Project: Toren F San Francisco, Almere

Applicateur

LT Afbouw B.V.

Opdrachtgever

AMVEST

Foto's

Arjan van Nieuwkoop

Plan een afspraak

Details

Opleverdatum

2016

Opgave

Renovatie

Aantal woningen

107

Uiterlijk

Sierpleister

Wonen

Toren F, ook wel San Francisco genoemd, kreeg 84 nieuwe appartementen erbij, en zijn verdeeld over 22 verdiepingen. Naast het fraaie uitzicht dat je erbij krijgt zijn de appartementen mooi, comfortabel en ruim ingedeeld. Alle appartementen zijn op hoog niveau afgewerkt en hebben alle benodigde luxe. Ze worden afgeleverd met een complete keuken, badkamer, vaste parkeerplaats, berging en elektrische toegangsdeuren. Er is gekozen voor een open uitstraling met grote ramen waardoor het licht van buiten mooi naar binnenvalt. Bovendien kun je vanuit je ruime terras of balkon ook genieten van de buitenlucht. Voor de buitenkant is een mooie, strakke, witte uitstraling gekozen.

AVN_Sto_Almere-Toren F San Francisco_IMG_3153_web
AVN_Sto_Almere-Toren F San Francisco_IMG_3147_web
AVN_Sto_Almere-Toren F San Francisco_AVN0180_web
AVN_Sto_Almere-Toren F San Francisco_AVN0184_web
AVN_Sto_Almere-Toren F San Francisco_IMG_3158_web
AVN_Sto_Almere-Toren F San Francisco_IMG_3153_web AVN_Sto_Almere-Toren F San Francisco_IMG_3147_web AVN_Sto_Almere-Toren F San Francisco_AVN0180_web AVN_Sto_Almere-Toren F San Francisco_AVN0184_web AVN_Sto_Almere-Toren F San Francisco_IMG_3158_web
Toren F San Francisco, Almere

Toren F San Francisco in Almere is gerenoveerd met een slim gevelsysteem van Sto.

Vakantiegevoel

San Francisco ligt gelijk aan het strand in Almere Poort, een ideale ligging voor mensen die de ontspannen kant van het leven willen ervaren. Er is bovendien zat te doen. Zo ligt ook jachthaven Marina Muiderzand dichtbij, zodat je met een bootje langs de woontoren kan varen. Ook zonder bootje kan je je hier prima vermaken: er worden genoeg leuke activiteiten georganiseerd. Ook is de bar op de begane grond de ideale plek om een lange zomerdag af te sluiten. 

De oplossingen voor Toren F San Francisco

Toren F San Francisco in Almere is gerenoveerd met een slim gevelsysteem van Sto.

Neem contact met ons op!

Hi! Wil je meer weten over dit project?

We zijn trots op onze projecten. En we vertellen je er graag alles over!