Weeshuisstraat Noordzijde in Zwolle

Een revitalisatie voor de Weeshuispassage in Zwolle. De Weeshuisstraat, tot een paar jaar geleden overdekt, is onderdeel van het Broerenkwartier. Dit winkelgebied heeft de afgelopen jaren te maken gehad met veel leegstand, maar wordt opgeknapt en nieuw leven ingeblazen. De winkels aan de zuidkant (tussen de WE en brasserie Het Vliegerhuys) zijn al klaar en daar wordt dankbaar gebruik van gemaakt.

 
Zwolle_Weeshuispassage (Large)

Project: Weeshuisstraat Noordzijde, Zwolle

Architect

EUP design

Aannemer

Akor Bouw

Opdrachtgever

ZW.E.M. B.V

Foto's

NDDI

Plan een afspraak

Details

Opleverdatum

2020

Opgave

Nieuwbouw

Uiterlijk

Sierpleister, Natuursteen

Natuurstenen plint

Het gebouw aan de noordzijde van de Weeshuisstraat wordt gekenmerkt door de statige en imposante plint en entree. De combinatie van materialen - glas, natuursteen en strak pleisterwerk - geven het gebouw een mate van elegantie, waarmee het algehele straatbeeld modern en luxe oogt. Het natuursteen dat is gebruikt is licht van kleur en komt uit de Duitse groeven nabij Eichstätt.

De oplossingen voor de Weeshuispassage

Exclusief natuursteen en strak pleisterwerk op een geïsoleerde gevel: de synergie tussen comfort en esthetiek.

Neem contact met ons op!

Hi! Wil je meer weten over dit project?

We zijn trots op onze projecten. En we vertellen je er graag alles over!