For the love of building. Bewust bouwen

Een gebouw is pas duurzaam als het op de juiste manier gebouwd is: met de juiste materialen, met de juiste partners en altijd met de toekomst als uitgangspunt. Samen brengen we jouw projecten tot leven, met oog voor design, duurzaamheid en functie. 

Bouwen met Sto betekent duurzaam bouwen

Duurzaamheid staat bovenaan op onze agenda: of het nu gaat om onze producten of om onze bedrijfsvoering. Dat we onze woorden omzetten in daden, bewijzen onze gevelisolatiesystemen: sinds hun lancering in 1965 hebben we de CO2-uitstoot al met een kleine 400 miljoen ton verminderd. Dankzij de kennis van onze R&D-afdeling maken onze producten en systemen het mogelijk om milieuvriendelijk gebouwen te realiseren en energie-efficiënt te renoveren.

Ook als bedrijf gaan we zuinig om met energie, onder meer dankzij de oplossingen voor hernieuwbare energie die we op onze diverse productielocaties hebben. Het is ons doel om in 2040 volledig klimaatneutraal te zijn.

Onze maatregelen en initiatieven

Meer weten over onze duurzaamheidsstrategie? Hier lees je meer. 

> Duurzaamheid en Sto
> Onze reis naar biobased: AimS

 

 

Heb je een vraag over bewust bouwen met Sto? Wij denken graag met je mee.

Neem contact met ons op

PROJECTEN

Jouw project in goede handen

FTLOB 340x340 (functie)Wat maakt onze gevelisolatieproducten zo betrouwbaar? En wat leidt tot die kenmerkende kwaliteit? Het antwoord ligt bij onze 160 onderzoeks- en ontwikkelingsspecialisten. Vanuit onze locaties over de hele wereld werken ze dag in dag uit aan innovatieve oplossingen. Met als resultaat meer dan 200 patenten en talloze innovatieprijzen. Maar vooral zijn het de producten die het verschil maken. Daar zijn we trots op!

Meer over innovatie:

> Geïnspireerd door de natuur met biomimicry
> Onze reis naar biobased: AimS


Bouwen met Sto betekent vormgevingsvrijheid

FTLOB 340x340 (esthetiek)Op zoek naar een uniek gevelontwerp? Met onze gevelsystemen ben jij in staat om jouw ontwerpen en ideeën tot werkelijkheid te brengen. Jij tekent in alle vrijheid en selecteert het oppervlaktemateriaal dat het beste bij jouw ontwerp past. Er zijn acht unieke en duurzame materialen om mee te werken: sierpleister, minerale gevelstrips, custom minerale gevelbekleding, keramische steenstrips, natuursteen, glas, glasmozaïek en 3D-gevel elementen. Ons team van specialisten staat klaar om met je mee te denken.

Inspiratie nodig?

Ontdek de vele verschijningsvormen van onze Architectural Claddings - van materiaal tot referentieproject. 

> Gevelbekledingen - Architectural Claddings
> Referenties


Kunnen vertrouwen op de juiste service

FTLOB 340x340 (service)Jij hebt behoefte aan een partner die er voor je is, tijdens alle fases en aspecten van je project. Wij zijn die partner. We ondersteunen je met persoonlijk advies, digitale tools en aansprekende concepten voor materiaal en kleur. We zijn altijd bereikbaar, waar en wanneer je ons nodig hebt. Telefonisch, online óf we komen gewoon naar je toe.

Onze services en diensten

> Services
> StoDesign

Hoe kunnen wij je helpen?

Vraag het ons