PROJECTEN

Amandelhof, Capelle aan den IJssel

Woonzorgcentrum Amandelhof staat bekend om de gezelligheid en biedt mooie zorgappartementen, huurappartementen, een kleine woongroep en ook nog 2 appartementen voor een kortdurende opname. Vanuit het woonzorgcentrum wordt er zorg aangeboden die nodig is om zo lang mogelijk zelfstand te blijven.

Amandelhof_1 (Custom)

Project: Amandelhof, Capelle aan den IJssel

Plan een afspraak

Details

Opleverdatum

2019

Opgave

Nieuwbouw, Renovatie

Aantal woningen

125

Uiterlijk

Minerale gevelstrips

De omgeving

Het woonzorgcentrum is gelegen in een groene omgeving in de wijk Middelwatering te Capelle aan de IJssel, dit is een levendige plaats ten oosten van Rotterdam. Om het gebouw heen, ligt een prachtige tuin, met onder andere slingpaadjes en een vijver. Vanuit deze tuin kunt u komen in de aangrenzende heemtuin, dit is eigendom van de gemeente Capelle aan de IJssel. Overigens is er op loopafstand een overdekt winkelcentrum genaamd ‘De Koperwiek’ en de ‘Elimkerk’ van de Gereformeerde Gemeente.

Amandelhof_6 (Custom)
Amandelhof_2 (Custom)
Amandelhof_4 (Custom)
Amandelhof_5 (Custom)
Amandelhof_6 (Custom) Amandelhof_2 (Custom) Amandelhof_4 (Custom) Amandelhof_5 (Custom)
Capelle aan den IJssel, Amandelhof

Amandelhof in Capelle aan den IJssel is gebouwd met een slim gevelsysteem van Sto op zowel prefab gevelelementen als op traditionele gevelisolatie.

De bereikbaarheid

U kunt ook vanaf deze locatie gemakkelijk reizen naar waar u wilt. Dichtbij is een busstation, deze maakt verbinding met het treinstation van Rotterdam-Alexanderpolder. Daarnaast zijn er ook 2 metrostations te vinden op 10 minuten loopafstand, namelijk Capelle Centrum en De Terp. Met de metro bent u dan ook binnen 10 minuten in de binnenstad van Rotterdam met vele winkels en andere bezienswaardigheden. Met de auto is Capelle aan den IJssel gelegen tussen de rijkswegen, A16 en A20, goed bereikbaar. Ook is er genoeg parkeergelegenheid op het terrein van het woonzorgcentrum.

Nieuwbouw

Woonzorglocatie Amandelhof is blijft volledig vernieuwd worden om te kunnen blijven bieden wat nodig is. Namelijk comfortabel wonen met goede zorg en diensten op maat, in een vertrouwde omgeving. Er zijn voorbereidingen en uitvoer van het nieuwbouwproject in volle gang. Bij dit project wordt veel gedacht aan groen; dit is voor zorgstudio’s maar ook voor rondom het gehele complex.

De oplossingen voor Amandelhof

Amandelhof in Capelle aan den IJssel is gebouwd met een slim gevelsysteem van Sto op zowel prefab gevelelementen als op traditionele gevelisolatie.

Neem contact met ons op!

Hi! Wil je meer weten over dit project?

We zijn trots op onze projecten. En we vertellen je er graag alles over!