PROJECTEN

High-end wonen in Noordwijk

Vlak bij zee, net achter de duinen van Noordwijk, ligt een prachtige nieuwe woonwijk: Duineveld. 'Seaside living' bij de Noordzee, in Hamptons architectuur uitgevoerde woningen en appartementen. Vanaf begin 2017 is Heijmans bezig met de bouw van het enorme project, en er worden nog nieuwe woningen opgeleverd in diverse fases.

Project: Duineveld, Noordwijk

Applicateur

LT Afbouw B.V.

Foto's

Arjan van Nieuwkoop

Plan een afspraak

Details

Opleverdatum

2021

Opgave

Nieuwbouw

Aantal woningen

95

Uiterlijk

Sierpleister

Bijzondere ligging én een blijvend vakantiegevoel

Naast de adembenemende omgeving van het project is de ligging ook ideaal voor elke lifestyle. Zo zijn alle faciliteiten dichtbij, zoals de boulevard en het winkelcentrum van Noordwijk aan Zee. Maar ook scholen, een zwembad en diverse sportfaciliteiten zijn in de directe omgeving te vinden. 

Door de combinatie van de ligging en architectuur van de woningen krijg je het ultieme vakantiegevoel wat niet meer verdwijnt. De stijl van de woningen is geïnspireerd op de New Yorkse badplaats The Hamptons, met invloeden uit het karakteristieke Noordwijkse bakdhuisstijl. Het seaside living gevoel wordt versterkt door de lichte tinten in het hout en stucwerk, de erkers en 'Amerikaanse' veranda's. 

AVN_Sto_Noordwijk-Duineveld_AVN6588_web
AVN_Sto_Noordwijk-Duineveld_AVN6608_web
AVN_Sto_Noordwijk-Duineveld_AVN6606_web
AVN_Sto_Noordwijk-Duineveld_AVN6585_web
AVN_Sto_Noordwijk-Duineveld_AVN6572_web
AVN_Sto_Noordwijk-Duineveld_AVN6588_web AVN_Sto_Noordwijk-Duineveld_AVN6608_web AVN_Sto_Noordwijk-Duineveld_AVN6606_web AVN_Sto_Noordwijk-Duineveld_AVN6585_web AVN_Sto_Noordwijk-Duineveld_AVN6572_web
Diversiteit

Alle woningen hebben eigen, karakteristieke details. Het huis van de buren is daardoor nooit hetzelfde.

Droomwoning gevonden

 Aan elke leeftijd en situatie is gedacht. Iedereen die comfort en luxe als belangrijk ervaren, vinden hier hun droomwoning. Gezinnen met veelal kinderen kunnen terecht in een fraaie villa of herenhuis en mensen op latere leeftijd vinden hun droomwoning wellicht in een luxe en comfortabel gelijkvloers appartement. Hun algemene gemene deler: heerlijk ontspannen en comfortabel wonen aan zee. Volgens ontwikkelaar Heijmans: de seaside living filosofie. 

AVN_Sto_Noordwijk-Duineveld_AVN6585_web

“Waar het om gaat, is dat je iemands woondroom waarmaakt. In Duineveld doen we dat onder meer door de koper op verschillende niveaus keuzes te bieden.”

Projectarchitect

Van Egmond Architecten

De oplossingen voor Duineveld

Individuele nieuwbouw met karakter en bijzondere details realiseren kan met gevelisolatie.

Neem contact met ons op!

Hi! Wil je meer weten over dit project?

We zijn trots op onze projecten. En we vertellen je er graag alles over!