PROJECTEN

HomeFlex Sluiskil

In Sluiskil heeft een nieuwbouwproject plaats gevonden. De naam van dit project is; HomeFlex Sluiskil. Dit project is tot stand gekomen, doordat er een grote vraag was naar huisvestigingen rondom Terneuzen. Er is in die regio een grote vraag naar arbeiders, dus om die aan te trekken zijn er goede huisvestingen nodig. In 2021 is het project opgeleverd.

Bij dit project is er ook rekening gehouden, met de bewoners uit de buurt. Er is zelfs een klankbordgroep ontstaan, en deze groep is meerdere keren bij elkaar gekomen om met elkaar te spreken over dit project. Uiteindelijk zijn er 32 woningen geplaatst, en daarnaast is er ook gedacht aan de parkeergelegenheid.

AVN_Sto_Sluiskil-Leidinglaan_AVN0530_web

Project: HomeFlex, Sluiskil

Foto's

Arjan van Nieuwkoop

Plan een afspraak

Details

Opleverdatum

2020

Opgave

Nieuwbouw

Aantal woningen

32

Uiterlijk

Minerale gevelstrips

AVN_Sto_Sluiskil-Leidinglaan_AVN0545_web
AVN_Sto_Sluiskil-Leidinglaan_AVN0540_web
AVN_Sto_Sluiskil-Leidinglaan_AVN0526_web
AVN_Sto_Sluiskil-Leidinglaan_AVN0534_web
AVN_Sto_Sluiskil-Leidinglaan_IMG_3241_web
AVN_Sto_Sluiskil-Leidinglaan_AVN0545_web AVN_Sto_Sluiskil-Leidinglaan_AVN0540_web AVN_Sto_Sluiskil-Leidinglaan_AVN0526_web AVN_Sto_Sluiskil-Leidinglaan_AVN0534_web AVN_Sto_Sluiskil-Leidinglaan_IMG_3241_web
HomeFlex Sluiskil

HomeFlex in Sluiskil is gebouwd met een slim gevelsysteem van Sto op zowel prefab gevelelementen als op traditionele gevelisolatie.

De oplossingen voor HomeFlex Sluiskil

HomeFlex Sluiskil is gebouwd met een slim gevelsysteem van Sto op zowel prefab gevelelementen als op traditionele gevelisolatie.

Neem contact met ons op!

Hi! Wil je meer weten over dit project?

We zijn trots op onze projecten. En we vertellen je er graag alles over!