PROJECTEN

Tuinenhoven, Rotterdam

In 2019 is er een renovatieproject opgeleverd genaamd Tuinenhoven in Rotterdam. Bij deze renovatie worden zowel appartementen als woningen aangepakt. Dit complex staat uit ongeveer 373 woningen. Overigens is ongeveer een kwart daarvan eigendom van de bewoners.

Opdrachtgever Woonbron had al toekomst plannen gemaakt. Ze wouden de woningen energetisch verbeteren en de onderhoudskosten zoveel mogelijk beperken. Doordat veel woningen al eigenaar hadden deden er ongeveer 94 woningen niet meer aan de renovatie. Er is gekozen voor om het ontwerp van de prefab gevels zo dicht mogelijk bij de oude te houden. Het is nu eigenlijk een soort gemoderniseerd. Dit komt vooral omdat de kozijnindelingen en de kleurstelling zijn aangepast. Daarnaast is er gebruik gemaakt van de minerale gevelstrips, hiervoor zijn verschillende kleuren van pas gekomen. Daarom zijn de kleuren van de deuren ook aangepast, zodat dit niet achter blijft.

RJF_RCP_Tuinhoven 003

Project: Tuinenhoven, Rotterdam

Applicateur

Rc Panels B.V.

Aannemer

TransVORM

Opdrachtgever

Woonbron

Foto's

Rhalda Jansen

Plan een afspraak

Details

Opleverdatum

2019

Opgave

Renovatie

Aantal woningen

288

Uiterlijk

Minerale gevelstrips

RJF_RCP_Tuinhoven 034
RJF_RCP_Tuinhoven 044
RJF_RCP_Tuinhoven 025
RJF_RCP_Tuinhoven 017
RJF_RCP_Tuinhoven 012
RJF_RCP_Tuinhoven 013
RJF_RCP_Tuinhoven 009
RJF_RCP_Tuinhoven 002
RJF_RCP_Tuinhoven 001
RJF_RCP_Tuinhoven 034 RJF_RCP_Tuinhoven 044 RJF_RCP_Tuinhoven 025 RJF_RCP_Tuinhoven 017 RJF_RCP_Tuinhoven 012 RJF_RCP_Tuinhoven 013 RJF_RCP_Tuinhoven 009 RJF_RCP_Tuinhoven 002 RJF_RCP_Tuinhoven 001
Tuinenhoven, Rotterdam

Tuinhoven in Rotterdam is gerenoveerd met een slim gevelsysteem van Sto op zowel prefab gevelelementen als op traditionele gevelisolatie.

De oplossingen voor Tuinenhoven

Tuinhoven in Rotterdam is gerenoveerd met een slim gevelsysteem van Sto op zowel prefab gevelelementen als op traditionele gevelisolatie.

Neem contact met ons op!

Hi! Wil je meer weten over dit project?

We zijn trots op onze projecten. En we vertellen je er graag alles over!