PROJECTEN

Complex Guntersteinweg, Den Haag

In Den Haag aan de Guntersteinweg werden 40 galerijwoningen gerenoveerd. Dit gebeurde omdat er veel kou- en tochtklachten van bewoners afkwamen, hierdoor zijn deze woningen grondig aangepakt. Er werd niet alleen gewerkt aan de energiebesparende maatregelen, maar ook zijn de architectonische kwaliteiten teruggebracht naar dat van het oorspronkelijke ontwerp. Minerale gevelstrips hebben het blauwe stucwerk op de buitengevel vervangen. Ook zijn de hekwerken zowel op de balkons als in de galerij ook vervangen. Hiernaast zijn zelfs de hoofdentree en ook de bergingsgang aangepakt. In 2019 waren de werkzaamheden afgerond.

RJEAN_Sto_Guntersteinweg_IMG_2150_web

Project: Complex Guntersteinweg, Den Haag

Opdrachtgever

Staedion

Foto's

Arjan van Nieuwkoop

Plan een afspraak

Details

Opleverdatum

2017

Opgave

Renovatie

Aantal woningen

40

Uiterlijk

Minerale gevelstrips

De renovatie 

Na deze renovatie zijn de woningen van gemiddeld label G naar label A gegaan, een grote verbetering dus! De gevels, dak en vloer werden allemaal volledig geïsoleerd en er werd ook nog HR+++ glas geplaatst. Verder is er ook nog een drempel weggehaald bij de voordeur, en zijn alle openverbrandingstoestellen eruit gehaald. De balkons zijn daarnaast nog voorzien van een nieuwe coating. En als laatst zijn van de collectieve verwarmingsinstallatie alle leidingen vervangen en in de woningen zijn afleversets geplaatst met nieuwe leidingen en radiatoren.

RJEAN_St0_Guntersteinweg_AVN2064_web
RJEAN_Sto_Guntersteinweg_AVN2105_web
RJEAN_Sto_Guntersteinweg_AVN2055_web
RJEAN_Sto_Guntersteinweg_AVN2091_web
RJEAN_St0_Guntersteinweg_AVN2064_web RJEAN_Sto_Guntersteinweg_AVN2105_web RJEAN_Sto_Guntersteinweg_AVN2055_web RJEAN_Sto_Guntersteinweg_AVN2091_web
Complex Guntersteinweg, Den Haag

Het complex Guntersteinweg in Den Haag is gerenoveerd met een slim gevelsysteem van Sto.

De oplossingen voor complex Guntersteinweg

Het complex Guntersteinweg in Den Haag is gerenoveerd met een slim gevelsysteem van Sto.

Neem contact met ons op!

Hi! Wil je meer weten over dit project?

We zijn trots op onze projecten. En we vertellen je er graag alles over!